fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

Elbilar & Elfordon för barn

Elbilar & Elfordon för barn

azeno logo

Elbilar till barn – full fart! Här hittar du häftiga och roliga elbilar för barn i märken som Lamborghini, Jeep, Honda, Ford, BMW, Audi, Volvo och Volkswagen m.fl. Vi har även tvåhjuliga fordon, en och annan traktor och inte att förglömma polisbilar och polismotorcyklar.

Som en extra trygghet för föräldrarna så går det att få en fjärrkontroll till många av bilarna. Detta är perfekt när barnet ska lära sig köra eller om dom fortfarande är lite för små för att köra själv. Du har då full kontroll över bilen men barnet kommer ändå känna att det är hen som kör.

Elbilar för barn – i alla färger och former

Hos oss på VeraBus hittar du ett stort urval av elbilar för barn. Vi har bilar som passar både de lite mindre barnen som de större. Enkla varianter till mer avancerade med många olika finesser som bilstereo, realistiskt ljud, fyrhjulsdrift etc. Olika motoralternativ som kan köra i allt från 3km/h upp till hela 25k/h. Alla med flera olika säkerhetsfunktioner som fjärrkontroll, hastighetsbegränsningar och säkerhetsbälte för en trygg lekstund

Eltraktor med eller utan släp för barn

Eldrivna traktorer för barn kan underhålla i många timmar. En traktor med en stor förarhytt och ett rejält motorljud när den startar är perfekt när man ska hjälpa till på gården. Eller en mindre traktor men som har ett släp där du kan lasta alla de viktigaste leksakerna för en hel dag med kul. Släpet går även att koppla loss om man bara vill ta en tur med själva traktorn.

Lamborghini för barn

Den lyxigaste av sportbilar, Lamborghini, finns nu även som miniformat med en betydligt mindre prislapp. Välj mellan Gran Turismo, Hurracan, Sian, Veneno och Aventador. Precis som originalet öppnas dörrarna uppåt och ett realistiskt motorljud vrålar när man startar motorn. Självklart så ska man kunna lyssna på sin favoritmusik medans man glider runt och det är möjligt genom bluetooth och AUX. Modellerna finns med olika varianter på motorer där vissa kan gå upp till 15km/h och vissa av dom har även en driftingfunktion. Fungerande LED-lampor är standard och precis som en riktig bil så har dom även en backväxel.

Eldrivna motorcyklar för barn

Att susa fram på en häftig sporthoj medans man lyssnar på sin favoritmusik är många barns dröm. Azeno har på licens tillverkat några riktiga värstingar som Aprilia, BMW, Honda och till och med Vespa. Dessa otroligt detaljrika elmotorcyklarna för barn ger ett superrealistiskt intryck med sitt tuffa motorljud och fungerande LED-lampor. För att man inte ska tappa balansen så finns det stödhjul monterade som man kan ta av sen när man känner sig mer säker. På vissa av dessa modeller finns även möjlighet att spela upp musik genom en AUX ingång. Och självklart har dom alla en tuta så man kan varna alla förbipasserande.

Eldriven fyrhjuling för barn i flera olika färger

Förutom motorcyklar och bilar så finns det även eldrivna fyrhjulingar för barn. Flera olika modeller i flera färger där alla har olika finesser som möjlighet att spela upp musik och fungerande fram och bakljus. Alla modeller har flera olika hastighetslägen men även en backväxel. Stora gummihjul i kombination med stötdämpare gör åkturen behaglig. Man gasar enkelt med en pedal vid foten och fyrhjulingen bromsar in så fort man släpper den.

Vilken ålder rekommenderas?

De flest modeller rekommenderas från två års ålder men många av modellerna har en fjärrkontroll så bilen kan styras av en vuxen, på så sätt kan även de mindre barnen få glida runt i en häftig bil. Det går även att ställa hastigheten i flera olika lägen och självklart har alla modeller ett säkerhetsbälte så barnet får en trygg åktur.

Leveranstid

Alla elbilar skickas direkt från vår Danska partner med en separat leveranstid på 3-7 arbetsdagar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping