fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

Returer & byten

Verabus.se tillämpar 14 dagars returrätt från det att du hämtat ut din vara. Produkten måste vara i oanvänt skick samt i obruten förpackning för att ångerrätten ska gälla. Ångerrätten gäller ej på specialbeställda produkter, med en personlig prägel eller som tillverkats efter kundens önskemål (tex graverade produkter)

Retur - Köpvillkor

Leverans

På lagerhållna produkter: Efter vi skickat ordern så tar det mellan 1-5 dagar till leverans beroende på var i Sverige man bor.

Produkter som skickas direkt från Leverantör har olika leveranstider. Du hittar aktuell leveransinfo under varje produkt.

Om paketet ej kommit efter 5 dagar så kontakta vår kundtjänst så tittar vi på det.

Efter beställningen så kommer du få en bekräftelse via mail. Om du ej har mottagit din orderbekräftelse så kika i din skräpkorg om mailet har hamnat där. Hör av dig till oss annars så kikar vi på det.

Kontakta kundtjänst så gör vi en retur på den felaktiga produkten samt skickar ut den rätte, självklart helt utan kostnad.

Vissa av våra produkter skickas direkt från våra samarbetspartners. Så om du har gjort en beställning med flera olika varor så kan det vara att vissa skickas från samarbetspartners och vissa direkt från vårt lager. Dock så betalar du alltid bara en fraktkostnad.

Paketet ligger kvar hos ombud i en vecka. Du kommer få flera notiser innan ordern skickas tillbaka.

Retur och ångerrätt

Så gör du en retur:

Vid retur kontakta kundtjänst och anmäl att du vill göra en retur. Märk väl att produkten måste vara obruten i sin förpackning samt oanvänd för att returen ska gälla. Verabus.se godkänner ej returer på produkter som använts då dessa ej går att sälja vidare och ångerrätten därmed upphört. När vi mottagit och godkänt returen betalas beloppet tillbaka minus fraktkostnad. Observera att det är kunden som är ansvarig för transporten så paketera varan väl för att undvika transportskador.

Kostnad för retur:

Kunden står själv för returkostnaden, alla returer måste skickas till vårt eller vår tredjepartslager beroende på produkt. Vi accepterar ej paket som skickats till ombud.

Byte av vara:

Vid byte av vara måste du först returnera produkten. VeraBus betalar då tillbaka beloppet för varan och du kan sedan göra en ny order.

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping