fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här har vi listat de allra vanligaste frågorna, skulle du inte hitta svaret på din fråga så tveka inte att höra av dig till oss på mail eller genom våra social medier.

Beställningar

Vi har en fast frakt på 49kr och fri frakt på alla ordrar som överstiger 799kr.

Verabus.se riktar sig både till privatpersoner och företag/föreningar. För att göra en köp som en organisation, lägger du enkelt till önskade produkter i varukorgen som vanligt. Vid kassan, i Klarnadelens val, väljer du alternativet “Organisation/Företag” under fältet “Handlar som”. Därefter fortsätter du processen och slutför köpet som vanligt. På det här sättet kan både privatpersoner och företag/föreningar enkelt och smidigt handla hos oss, och vi ser fram emot att erbjuda dig den bästa möjliga shoppingupplevelsen oavsett din roll.

Efter beställningen så kommer du få en bekräftelse via mail. Om du ej har mottagit din orderbekräftelse så kika i din skräpkorg om mailet har hamnat där. Hör av dig till oss annars så kikar vi på det.

Vid slutsålda produkter kan man gå in på varan och trycka ”bevaka produkt”. Fyll i din mailadress så får du ett mail så fort vi har fått in produkten igen och hunnit uppdatera lagersaldot.

Vi kan tyvärr inte ändra uppgifter i en order pga bedrägeririsken. Om du har lagt in en felaktig mailadress så kommer du få en notis på telefonnr som är angivet i ordern när paketet finns att hämta.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att lägga till produkter i en redan lagd order pga att vi ej kan belasta ordern med ett högre belopp. Om du vill ta bort en produkt från ordern så måste detta ske innan ordern är packad. Kontakta kundtjänst direkt så ser vi om vi kan lösa det.

Tyvärr inte. I nuläget har vi valt att fokusera på endast Sverige.

Betalning

När din order gått igenom och vi har skickat den så kommer klarna skicka ut en faktura på mailadressen spm är angiven i ordern. Man kan även logga in på Klarna via deras app och bank id och där se faktura samt betalningsalternativ.

Vi samarbetar med Klarna för alla betalningar. Där kan du välja mellan att betala med kort, via Swish, mot faktura, direktbetalning eller delbetalning.

Vid retur kan du som kund gå in på Klarna och pausa fakturan. När vi mottagit samt godkänt returen så kommer vi ta bort beloppet på fakturan och klarna kommer skicka en notis till dig om det fortfarande finns ett belopp att betala.

Så fort vi mottagit samt godkänt returen så görs en återbetalning via Klarna. Efter godkännande kan man räkna 2-3 bankdagar innan pengarna är inne.

Leverans

Gäller lagerhållna produkter: Efter vi skickat ordern så tar det mellan 1-5 dagar till leverans beroende på var i Sverige man bor.

För övriga produkter som skickas direkt från leverantören gäller andra leveranstider, du hittar aktuella leveranstider under varje produkt.

Om paketet ej kommit efter 3 dagar så kontakta vår kundtjänst så tittar vi på det.

Efter beställningen så kommer du få en bekräftelse via mail. Om du ej har mottagit din orderbekräftelse så kika i din skräpkorg om mailet har hamnat där. Hör av dig till oss annars så kikar vi på det.

Kontakta kundtjänst så gör vi en retur på den felaktiga produkten samt skickar ut den rätte, självklart helt utan kostnad.

Vissa av våra produkter skickas direkt från våra samarbetspartners. Så om du har gjort en beställning med flera olika varor så kan det vara att vissa skickas från samarbetspartners och vissa direkt från vårt lager. Dock så betalar du alltid bara en fraktkostnad.

Paketet ligger kvar hos ombud i en vecka. Du kommer få flera notiser innan ordern skickas tillbaka.

Retur & byte

Kontakta först vår kundtjänst och anmäl returen. Produkten ska sedan  skickas till vårt eller våra samarbetspartners lager, kunden står själv för returfrakten. Tänk på att paketera varan väl samt med alla tillbehör.

Vid byte av vara måste du först skicka in varan som ska bytas, tänk på att produkten måste vara i sitt originalutförande med tillhörande låda samt tillbehör. Därefter beställer du helt enkelt den nya varan.

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping