fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

Köpa present beroende på ålder

Handla efter ålder

Här kan du enkelt navigera mellan olika ålderskategorier så du endast ser leksaker för just den åldern. När du valt ålder så kommer du till en ny sida där du kan filtrera efter varumärke, kategorier, material och massa annat. Den som har en 5åring är ju inte intresserad av att se leksaker för 1åringar.

Det har aldrig varit enklare att hitta presenter till barnkalas!

Handla till nyfödd

I början av bebisens liv så går det mesta ut på att sova och äta. Om det är föräldrarnas första barn så är det även en stor omställning till det nya livet, många saker och rutiner man måste lära sig och man kommer även behöva en hel del tillbehör och utrustning som kan underlätta i vardagen. Här har vi samlat alla saker som kan behövas för det nya livet med barn. 

Tips: Till babyn, till måltiden, till barnsängen, till vagnen, gosedjur & mjukdjur.

Handla till 6 månaders bebis

När bebisen nu blivit sex månader gammal så vill den utforska så mycket som möjligt och kräver lite mer underhållning. Vid denna ålder så har de flesta också lärt sig att vända sig från mage till rygg och om man till exempel sätter dom i en babygunga så kan dom ta fart själva med benen.

Vid denna ålder introduceras smakportioner som kommer vara en helt ny värld för den lille som hitintills bara fått bröstmjölk eller ersättning. Hen kommer även nu lära sig att sitta själv och de första tänderna är på väg upp.

TipsTill måltidengosedjur & mjukdjurtill barnsängeninomhuslekböcker

Handla till 1åring

Nu har bebisen gjort sitt första år på jorden. Det är inte längre sitta still som gäller utan det är full fart från morgon till kväll. Många barn tar nu sina första steg och behöver mycket mer stimulering om dagarna. 

Nu blir det extra viktigt att ha leksaker som hjälper till i barnets utveckling och stimulerar sinnena samt uppmuntrar barnet att utforska.

Tips: inomhuslek, uteleksaker, pussel, böcker.

Handla till 18 månaders

Vid den här åldern börjar barnet känna sig mer som en egen person. Hen kan både känna sig stolt och skäms över sig själv. Barnet känner även igen sig själv i spegelbilden och kan komma ihåg var saker finns, till exempel att skorna står vid dörren och nallen ligger i sängen.

Nu börjar barnet också leka låtsaslekar, som att låtsas att äta mat från en tallrik eller försöka sig på olika rollekar. Du kommer också få sällskap vart du än befinner dig i lägenheten, framförallt när du ska gå på toa eller duscha.

Tipsinomhuslekuteleksakerpusselböcker, pyssel & målarböcker.

Handla till 2åring

Nu börjar barnet bli riktigt bra på att röra sig och kan springa snabbt utan båda fötterna i marken, gå i trappor och gå på tå. Språket utvecklas också i en rasande fart och barnet börjar nu kunna sätta ihop meningar. 

Barn i den här åldern vill gärna göra saker själv som att , klä på sig, äta, öppna och stänga dörrar etc. Inte helt ovanligt i den här åldern att det börjar busas rejält, och chansen att hitta nycklarna i frysen är överhängande.

Tipsinomhuslekuteleksakerpusselböcker, skapa & kreativt.

Handla till 3åring

I denna åldern är barnet full av funderingar, pratar mycket och hittar på egna berättelser. Hen kan lösa problem med logiskt tänkande och kan skilja på levande och döda ting, till exempel att en docka inte lever och inte behöver äta. 

Tid är också något som barnet börjar förstå, hen kan förstå vad idag eller imorgon betyder, även fraser som nu, snart senare. Däremot förstår dom inte riktigt hur lång en timme är till exempel.

Tipsinomhuslekpusseluteleksakerböcker.

Handla till 4åring

Ett barn på fyra år har en mycket livlig fantasi, dom pratar mycket, ställer många frågor och är nyfikna på andra människor. Här blir dom även mycket mer säkra i sina rörelser och kan klättra och balansera. Det är även runt den här åldern man börjar använda kniv och gaffel. 

Många barn i denna åldern gillar att pyssla och få använda sin kreativa sida. En del barn kan även nu känna sig lite rädda för mörkret, så det är all idé att investera i en nattlampa som ger trygghet i mörkret.

Tipsinomhuslek, leksaksinstrument, pysselserieruteleksaker, till barnrummet.

Handla till 5åring

I den här åldern är barnet ständigt på väg mot nya utmaningar och kan pendla väldigt mycket mellan att känna sig stor och liten. Nu behöver barnet större ytor att röra sig på så mycket tid kommer spenderas utomhus. Många barn i femårsåldern tycker om att berätta sagor, pyssla och spela spel.

Nu börjar också klockan bli intressant så man kan nu börja träna så smått, men viktigt att göra det till en lek för det är då dom lär sig bäst.

Tips: utsmyckninguteleksakerböckerpysselserierskapa & kreativt, sällskapsspel.

Handla till 6åring

Vid sex års ålder så händer det mycket i barnets liv, både hur de tänker och kan förstå saker samt att dom kan göra mer fysiska saker. Nu börjar dom förstå vad tid är och att saker förändras med tiden på olika sätt.

Barnet kan också få upp ögonen för flera intressen som dom vill veta allt om till exempel dinosaurier, rymden etc. Dom kan även ägna tid åt att organisera bland sina saker och samlingar.

Tips: Till barnrummet, organisera barnrummet, böcker, papper & pennor.

Handla till 7åring

Nu börjar barnet skolan och dagarna fylls med lärande. I början kan det vara svårt för vissa barn att sitta still och ta in all ny information men dom kommer snabbt in i det. Dock så är det en stor omställning i barnets liv men oftast bara till det positiva, dom får massa nya vänner och hittar nya intressen.

TipsPapper & pennorsällskapsspel, väskorpusselböcker

Handla till 8åring

Vid åtta års ålder kan barnet bli lite lugnare och inte lika rastlösa. En del barn kan bli lite mer inåtvända och drömmande och det kan utvecklas också ett behov av att vara mer självständig. Stöttande föräldrar är viktigare än nånsin.

Nu kan även barnet klara sig bättre själv och att vara med kompisar blir allt mer viktigare. Skolan och aktiviteter efter skolan tar också en större del av barnets liv.

TipsSällskapsspelväskorpapper & pennor, utsmyckning

Handla till 9åring

Barn runt denna åldern har ofta en känslomässigt lugn period i livet. Familjen är fortfarande viktigt och behovet av att frigöra sig är inte så stort ännu utan kommer senare i tonåren. Njut medan ditt barn fortfarande är just ett barn.

Barnet behöver fortfarande ha en nära relation till sina föräldrar men vill också ha vissa hemligheter för sig själv. Runt denna ålder plocka vissa barn ner sina gosedjur och vill inreda sitt rum efter sina nya preferenser.

Tips: Organisera barnrummet, väggdekoration, böcker, pussel

 
Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping