fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

Köp gåbilar och trampbilar för barn

Gåbilar och trampbilar för barn

Hos Verabus hittar du ett stort utbud av gåbilar som passar de allra minsta barnen och trampbilar för de lite större. Olika varianter med många roliga finesser som fungerande lampor och ljud. Gåbilar som är miniatyrer av riktiga bilmärken, små små replikor från välkända bilmodeller från BMW, Fiat, Ford, Jeep, Mercedes, New Holland, Volkswagen & Volvo! Förvara helst både trampbilar och gåbilar inomhus eller i ett garage för optimal livslängd.

azeno logo

Trampbilar – För de lite större barnen

För många barn blir det en sorts frihetskänsla när dom får sin första trampbil och kan bränna runt på grusvägen. Trampbilarna går ofta att justera efter barnets längd och dom har en handbroms somman enkelt når. Trampbilar från kända varumärken som Mercedes och Abarth står ofta högt upp på barnets önskelista.

Gåbilar – För de lite mindre barnen

Gåbilar för barn är en fantastisk leksak som ger barnen en rolig och spännande upplevelse samtidigt som de utvecklar sin motoriska förmåga. Gåbilar är speciellt utformade för småbarn och finns i olika färger och modeller. De är enkla att använda och ger barnen en känsla av självständighet när de tar sina första steg. En gåbil är dessutom ett utmärkt alternativ till barnvagnar för stimmiga (och gulliga) småbarn som inte vill bli fastspända, de håller dessutom i åratal. Förvara

En av de stora fördelarna med gåbilar är att de hjälper till att utveckla barnens balans och koordination. Genom att använda gåbilen tränar barnen sina muskler och lär sig att balansera på ett säkert sätt. Detta är särskilt viktigt för småbarn som lär sig att gå och behöver stärka sina muskler och utveckla sin motorik. En annan fördel med gåbilar är att de är ett roligt sätt för barnen att utforska sin omgivning. De kan ta sig runt på ett enkelt och smidigt sätt, vilket ger dem frihet att röra sig utan hjälp från vuxna. Detta kan öka deras självförtroende och självständighet samtidigt som de upptäcker nya platser och upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping