fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

köp bollhav till barn online

Bollhav till barn i härliga färger

Bollhav är en populär lek för barn i alla åldrar. Det är ett roligt och interaktivt sätt att få utlopp för sin energi och kreativitet. Ett bollhav är enkelt förklarat en stor låda eller pool fylld med mjuka bollar i olika färger och storlekar. Det är en plats där barn kan hoppa, leka och utforska på ett säkert sätt. Det finns många olika typer av bollhav. Vissa är små och lämpliga för småbarn, medan andra är stora och rymmer många barn samtidigt. Det finns också bollhav som är designade för vattenlek, med bollar som flyter på ytan av vattnet. 

Fördelarna med att leka i ett bollhav är många. För det första kan barnen röra sig fritt och utforska olika rörelser som de kanske inte skulle våga testa i andra miljöer. De kan hoppa, rulla, dyka och kasta sig runt utan att oroa sig för att skada sig själva.

köp fina bollhav online

Bollhav till barn – Ett sant nöje för alla!

Bollhav är också en social plats där barnen kan interagera med varandra och lära sig sociala färdigheter. De kan samarbeta för att bygga torn av bollar, leka tag eller bara ha kul tillsammans. Det är också en plats där barn kan lära sig att ta tur och dela med sig, vilket är viktiga livsfärdigheter.

Bollhav är både nytta och nöje

är bollhav bra för barn?

Bollhav kan också hjälpa till att förbättra motoriken hos barn. Att hoppa, rulla och kasta sig runt i en mjuk miljö kan hjälpa till att stärka musklerna och öka koordinationen. Det är också ett utmärkt sätt att få utlopp för överskottsenergi och hjälpa till att främja en hälsosam livsstil. När man leker i ett bollhav är det viktigt att tänka på säkerheten. Barnen bör vara övervakade av en vuxen och inte få kasta bollar utanför bollhavet. Det är också viktigt att se till att bollhavet är rent och hygieniskt

Bollhav i olika material

köp bollhav i olika modeller och färger online
När ditt barn håller i möbler och går fram och tillbaka, placera en skumboll på golvet bredvid fötterna. Barnet kan av misstag sparka bollen först, men när du fortsätter att lägga tillbaka den vid fötterna kommer barnet att börja höja ena foten för att sparka bollen med avsikt. Placera bollen på båda sidor av kroppen så att hen kan träna på att sparka med båda fötterna.

Bollar i flera olika färger

köp bollar till bollhav online
Bollarna till våra bollhav finns i flera olika färger att välja mellan, det går att välja fritt vilka färger man vill ha så att det passar in med resten av barnrummets kulörer. Bollarna är såklart tillverkade av ett giftfritt material och är helt säkra för barnet att använda. Skulle du behöva fylla på med fler bollar så går de givetvis att köpa löst också.

Skickas direkt från tillverkaren

köp bollhav från meowbaby online
Alla bollhav och bollar skickas direkt från tillverkaren och har en leveranstid på cirka en vecka. Bra att veta är att när du sätter upp bollhavet för första gången så kan det ta några dagar innan skumgummit helt har vecklats ut och fått sin rätta form.

Bollhav i minimalistisk design

bollhav i minimalistisk design
Alla bollhav har en stilren och minimalistisk desig vilket gör att dom passar in i de flesta barnrum. Möjligheten att själv kombinera de olika färgerna på bollar och själva bollhavet gör det enkelt att matcha med resterande färger i hemmet.

MeowBaby – Mer än bara bollhav

MeowBaby har flera produkter än bollhav som alla är superfina och roliga för barnet att leka med, men dessa kommer vi ta upp i ett annat blogginlägg.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping