fbpx

 ·

 Betala med Klarna

 ·

 Snabba leveranser

 ·

 

·

 Fraktfritt över 799kr ❤️

 ·

 · 

Varumärke

 

· 

Handla efter ålder

 · 

Blog

 ·

Tips

Handla till: 0år, 6mån, 1år, 18mån, 2år, 3år, 4år, 5år, 6år, 7år, 8år, 9år

Mina sidor

Behöver du hjälp?

Klicka på chattikonen nere till höger, eller kontakta oss.

Sociala medier

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra:

tips handla till nyfödd

Handla till nyfödd

I början av bebisens liv så går det mesta ut på att sova och äta. Om det är föräldrarnas första barn så är det även en stor omställning till det nya livet, många saker och rutiner man måste lära sig och man kommer även behöva en hel del tillbehör och utrustning som kan underlätta i vardagen. Här har vi samlat alla saker som kan behövas för det nya livet med barn, som till exempel snuttefiltar, bitringar, babynest, prasselböcker, filtar etc etc. Förutom att man vill ha saker som kan underlätta i vardagen och roa den lille så kan det även vara bra med utvecklande leksaker. Under bebisens första levnadsår så utvecklas hen i en väldigt snabb takt och då kan det vara bra att hjälpa dom på traven med utvecklande leksaker som till exempel prasselböcker i olika material som bebisen kan känna på och lyssna på prasslandet, bra för hörselns utveckling och kan även underhålla den lille i många timmar.

Bra saker att ha till den nyfödde:

Många är sakerna som ska inhandlas till när den lille kommer till världen. Då bebisens första tid består av mycket sömn så finns det många produkter som kan hjälpa till för att bebisen ska få så bra sovtid som möjligt.

Babynest

stars

Ett ordentligt babynest är ett måste, speciellt om den lille ska sova i föräldrarnas säng den första tiden så att den har sin egen plats och kan ligga säkert utan att rulla runt. Såklart fungerar den lika bra i spjälsängen där den uppfyller samma syfte och ger en trygghet för både bebisen och föräldrarna. Babynestet har man även med under vardagen, till exempel när man ska laga mat och behöver lägga ner bebisen så vet man att den ligger tryggt och säkert medans man fixar med annat.

Snuttefilt

Jellycat Fuddlewuddle Elephant Soother

En annan sak som också är bra att ha från början är en mysig snuttefilt som bebisen alltid kan ha med sig och som kommer ge trygghet såväl under dagen som på natten. Vi på VeraBus har ett brett urval av snuttefiltar i mysigt material och i olika former och figurer.

Mamma och pappa i all ära men snuttefilt har använts i alla tider och har tröstat oss alla någon gång i livet. Snuttefiltar finns i alla storlekar, färger och format.

Aktivitetsleksaker till en bebis

Jellycat Cordy Roy Baby Fox Activity Ball

Aktivitetsleksaker till bebisar är utformade för att utveckla barnets olika sinnen som till exempel hörseln, synen rörelser. Dessa leksaker tränar upp både grov och finmotoriken och är perfekta för barnets utveckling. För det allra minsta barnet kan det vara något så enkelt som ett prasslande mjukisdjur i starka färger som även går att hänga i vagnen. Där kan barnet känna, lyssna, titta och utforska i sin egen takt.

Vippleksaker är också populära, ofta utformade som ett roligt djur och har en rundad botten så när man slår på den så reser den sig upp igen.

Presenttips till nyfödd

logo jellycat

När det är dags att träffa den lille för första gången så vill man gärna ha med nån liten present. Det är alltid lika svårt att välja vad man ska ge men det finns ett säkert kort som alltid går hem och det är ett mysigt gosedjur. Vi kan varmt rekommendera gosedjur från världskända Jellycat som förutom att dom är helt underbart mjuka även har en lite mer rolig och stillren design jämfört med många andra tillverkare.

Dessa gosedjur följer ofta med barnet i många år framåt och blir lätt favoriten när det är dags att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri frakt över 799kr

Annars 49kr i frakt.

Ångrat dig? Inga problem

14 dagars öppet köp på allt.

Unika & fina produkter

Ett utbud de flesta inte har.

Betala på ett säkert sätt

Med Klarna eller Swish.

Wishlist 0
Continue Shopping