tips handla till nyfödd
AKTIVITETSLEKSAKER BABYNEST BITRING FILT PRESENTBOX SNUTTEFILT
Handla till nyfödd

Som nyblivna föräldrar behöver ni förbereda hemmet för det nya livet med barn, det är många saker den lille kommer behöva. Viktigast är snuttefilt, bitring, babynest och filtar samt ett par mysiga gosedjur. Read more

TIPS FRÅN VERA

Populära kategorier

Till babyn

Att få en bebis är en glädjens stund men även förknippat med väldigt många inköp. Det är oftast en uppsjö av olika saker man behöver, allt från aktivitetsleksaker som stimulerar barnet till filtar som ger trygghet vid läggdags. Men vad börjar man med?

Alla babyprodukter

Inredning

Ett barnrum ska innehålla många funktioner, det ska vara ett roligt lekrum men även ett avslappnande rum där man kan sova gott. Det krävs också att man har mycket förvaring så inte alla saker ligger framme när dom inte används.

Inredning

Pussel

Pussel är något som passar både barn och vuxna. Pussel till barn hjälper dem att utveckla såväl grovmotorik som finmotorik, det är inte alltid helt lätt att passa ihop bitarna. För de allra minsta finns duo-pussel där det är två bitar som ska passa ihop och för de större barnen finns det fantastiska pussel upp till 2000 bitar.

Pussel